mat, dryck & personlighet

sågverket_

Välkommen till Sågverket kök och matsal.

Här kan du ladda ner vår sommarmeny v32

Restaurangens öppethållande i augusti: 10–14 augusti har vi öppet som vanligt. Från och med vecka 33 börjar vår konferenssäsong och det innebär att restaurangen håller stängt.

För att äta hos oss vill vi att ni bokar bord innan, detta gäller även boende på vandrarhemmet. Är ni fler än sex personer i sällskapet så vill vi att ni gör en förbeställning från menyn. Och är ni fler än tio så är vi tacksamma för om ni väljer bland max två förrätter och två varmrätter. Vi är ett litet kök och det bli smidigast så.
Bordsbokningar gör du enklast på [email protected] Öppet onsdag–söndag kl 18–22 (köket stänger 21).Restaurangen är öppen onsdag–söndag kl 18–22, köket stänger 21. Boka bord på [email protected]
If you like to eat in our restaurant you need to book a table in advance. The opening hours for the restaurant are 18–22, the kitchen will close at 21. Book a table at [email protected]

Reglerna är enkla, maten är enkel. Enkel i den meningen att vi lagar mat som är på riktigt, gjord från grunden och så ofta det är möjligt av lokala och ekologiska råvaror. Det är vår regel. Din regel är bara att trivas och att bli mätt.

Hjärtligt välkommen till SÅGVERKET