Jesper Näsström och Sabina Karlsson, över kök och matsal på Sågverket! Då flyttar nämligen pop up restaurangen JENA in. Endast 15 sittplatser per kväll erbjuds. Menyn består av 15-16 serveringar. Dessutom kommer ett fint vinpaket bestående av naturviner tas fram. En matupplevelse utöver det vanliga mao! Jesper Näsström är från Härnösand, men är i dag verksam i Stockholm och jobbar nu med sitt restaurangkoncept. Han har tidigare varit på Fäviken magasinet och Franzéngruppen. Sabina Karlsson blev årets bagare 2014 och OS guldmedaljör i Culinary Olympics 2016.

 

19–22/7 sittning kl 18.

Kostnad 1095 kr.

Boende och mat: 1495 kr i delat rum, 1595 kr i enkelrum

 

Bordsbokning görs till: gastrobyj@gmail.com

Paket/Rumsbokning görs till hej@sagverket.se

 

Varmt välkomna!

Obligatoriskt

Obligatoriskt

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot!

Obligatoriskt

Obligatoriskt

Obligatoriskt

 

Pop up-restaurang

 

Pop up-

restaurang

 

Pop up-restaurang