Klicka för att göra bilderna större

 

Välkommen till sommarens fotoutställning!

Med vernissage den 17 juni (tid kommer senare) presenterar vi mycket stolta, fotograf LisaLove Bäckman! Med sin spännande bildvärld tar hon med oss på en resa i drömmarnas land. Tillåt dig försvinna en stund för att bara uppleva och låt dig förföras av hennes starka bilder.

 

LisaLove Bäckman är självlärd inom foto och bildbehandling och började sin upptäcktsfärd inom bildformen "fotokonst" omkring 2014. Att skapa bilder är hennes andningshål i vardagen och just nu främsta uttryckssätt, ofta tillsammans med kortare texter.

”Jag attraheras av bilder som har en form av motsatsförhållande eller tvetydighet, så att det tar en stund att känna in bilden.”

För LisaLove är skapandeprocessen minst lika viktig som slutprodukten då det kreativa arbetet i sig ger meningsfullhet.

 

”Jag kan ha en bild i huvudet om vad jag vill åstadkomma innan jag börjar fotografera eller efterbehandla. Men när väl skapandet tar fart så agerar jag i hög grad på instinkt, framför allt när fotograferingen sker utomhus eller i en miljö som är omväxlande och inspirerande i stunden.”

 

LisaLoves bilder beskrivs gärna som lekfulla, drömska och vackra, samtidigt som de kan väcka olust och ofta också bär på en antydan av mörker.

 

Välkommen

till sommarens fotoutställning!